Selecteer een pagina

collectief

[ Wij zijn Translab Collectief]

Eén resultaat kunnen we beloven: BEWEGING!

Peggy Dieters-Cup

Peggy Dieters-Cup

Regisseur van ontmoetingen met impact.

Peggy is de oprichter van Translab Collectief met impact. Met andere slimme doeners uit het collectief werkt ze actiegericht aan verschillende ontwerpen en projecten. Haar grootste drijfveer is mensen en projecten met elkaar verbinden. Hierbij ontstaan verrassend veel nieuwe samenwerkings-vormen en nieuwe concepten die een meerwaarde vormen voor de omgeving. Het Collectief is ontstaan vanuit haar eigen bedrijf: Trends & Events Consultancy. Zelfstandigen sluiten hierbij aan, gebruik makend van haar netwerk. Zij werken  mee aan diverse projecten, ieder vanuit hun eigen ondernemerschap. Het liefst met jongeren aan het stuur. Zij zijn immers ons sociaal kapitaal!

Linda Groenen

Linda Groenen

Organisator en projectleider met impact.

Linda is een professionele organisator die doelen van creatieve ondernemers weet om te zetten in acties, plannen en realiseert ze vervolgens samen met hen. Zij zorgt er voor dat creatieve ondernemers weer rustige mensen worden. Werk dat blijft liggen wordt op een slimme manier opgepakt. Niet door harder te werken, maar door slimmer te werken. Zij gelooft in Translab Collectief juist omdat hier vele individuele krachten van verschillende personen samen komen en worden ingezet.

Manon Vosters

Manon Vosters

Beeldmaker en projectleider met impact.

Manon is projectmanager en schrijver voor Translab Collectief. Ook houdt ze zich op dit moment veel bezig met het terrein en de ontwikkeling van sectie-C. Manon is via een oproep op Facebook bij Translab Collectief terecht gekomen. Hierna kreeg ze meerdere interessante kansen aangeboden, zoals de sectie-C-opdracht om ook mee te werken aan de Dutch Design Week, waardoor ze bij het Collectief is blijven hangen. Het hele proces van idee naar werkelijkheid vindt zij zelf erg interessant om te zien en om aan mee te werken.

Dewi Driessen

Dewi Driessen

Studeert af als projectmanager met impact.

Dewi is afstudeerstudent te Fontys ACI. Een harde werker met ervaring als projectmanager. Haar onderzoek met betrekking tot de zichtbaarheid van Translab Collectief, houdt haar voornamelijk bezig. Ondertussen zal ze aanhaken bij projecten waar de conceptontwikkelaar en de storytelling liefhebber in haar naar boven komen. Ze is altijd in voor een kopje thee, een nieuwe ontmoeting, en een goed verhaal. Of in combinatie van deze.
Michelle van Werde

Michelle van Werde

Studeert af als allround organisator met impact.

Michelle studeert af bij Translab Collectief voor de opleiding van de IEMES. Hier sluit zij aan bij de organisatie van de Dutch Design Week op Sectie-C. Michelle doet onderzoek naar de communicatiebehoefte van de deelnemende ontwerpers op het terrein. Een uitdagende stage waar ze veel leert over zichzelf en het vak, waar zij haar netwerk uitbreidt en samenwerkt met andere Young Professionals. Kortom een omgeving met veel inspiratie en motivatie en een goede start voor de toekomst.
Kim Nongnoy

Kim Nongnoy

Studeert af als conceptontwikkelaar met impact.

Kim is studente aan Fontys ACI. Met een gedreven persoonlijkheid en oog voor detail is ze erg enthousiast dat ze mag aansluiten bij het Translab Collectief team. Een organisatie waar ze haar creativiteit in kwijt kan en zich bezighoudt met het onderzoeken van de zichtbaarheid van het Sectie-C terrein en hoe deze in de etalage gezet gaat worden. Haar kwaliteiten komen hier goed tot haar recht en als conceptontwikkelaar in spe leert ze hier veel in de praktijk.
Line

Line

Inspiratiebron met impact

Line is onze grootste inspiratiebron. Samen met Manon komt ze iedere dag mee naar het werk waar ze uitgebreid geknuffeld en verwend wordt door iedereen. Ze is een super lieve ‘spring in het veld’ die altijd zorgt voor weer extra energie bij iedereen.